Naomi en Sem

Fam van der Sligte,

Vrijdag 10 mei 2013 werd ons gezin verrast door Stichting Kinderwens.

Om 13:30 kwam er een hele grote witte limousine voor rijden voor 3 dagen huttenheugte.
Op deze mooie limousine stond de namen van de kinderen Naomi en Sem.
Dit was zo indrukwekkend, dat wij tranen in onze ogen hadden staan.

We zijn ingestapt, en reden richting hardenberg. één maal in Hardenberg aangekomen zijn we
langs de mc donalds geweest voor een lekker bakje koffie en fris voor de kinderen.
Even gekletst en toen door naar de eindbestemming Huttenheugte ( center parks ).
Eenmaal daar aangekomen, zijn we naar ons huisje gegaan waar wij de komende 3 dagen verbleven.
Nog even foto’s gemaakt, en op naar plopsa. Daar aan gekomen foto’s gemaakt, en hebben we even later
afscheid genomen van Annie en Vincent, ( stichting kinderwens ) en natuurlijk niet te vergeten Bert ons chauffeur.
En zijn sávonds lekker uiteten geweest.

Zaterdag

Toen we wakker werden hingen er tassen aan de deur met daarin ons ontbijt. We hebben lekker gegeten en zijn
daarna naar het zwembad gegaan, om lekker te zwemmen. Na het zwemmen zijn we naar het huisje gegaan om
even een broodje te eten, want na het eten gaan we naar plopsa. Wat hebben de kinderen genoten. Sávonds lekker weer
uiteten geweest.

Zondag

Mochten we naar het moederdag ontbijt, waar we heelijk hebben gegeten. Hier konden
Naomi en Sem cupcakes versieren. Na het ontbijt zijn we weer naar plopsa geweest, de kinderen konden er niet
genoeg van krijgen. Na plopsa zijn we naar de kidsmiddag geweest, Naomi en Sem deden hier aan mee met hun knutselwerk.
En ja, Naomi heeft de 3 prijs gewonnen een grote lollie en Sem heeft de eerste prijs gewonnen en dat was een snoeptaart.
Na de kids middag, zijn we weer lekker uiteten geweest, en zijn daarna lekker naar het huisje gegaan.

Maandag

S’ochtends lekker ontbijt gehad. Na het ontbijt hebben we helaas de auto weer in moeten pakken want het was weer tijd om
te gaan. Na dat we alles in habben gepakt hebben we de auto op de parkeerplaats gezet en hebben we nog heerlijk gezwommen. Na het zwemmen zijn we richting huis gegaan.

We hebben fantastische dagen gehad en zijn Stichting Kinderwens daar erg dankbaar voor. En wij willen natuurlijk Patrick en
Wendy bedanken dat ze ons hebben aangemeld bij deze hele bijzondere Stichting. Wat is het toch mooi dat deze Stichting Kinderwens bestaat.