Onze dochter is zondag 18 maart verrast door stichting kinderwens.
Ook Otto van stichting kinderwens was mee ze is erg gek met hem, hij heeft een kaaswinkel in het winkelcentrum bij ons in de buurt.
Een roze Limousine kwam de straat in rijden,op de limo stond onderweg om de wens te vervullen van Germaine.
Dat was zo indrukwekkend, en haar naam erop maakte het zo persoonlijk dat het velen even te veel werd.
Germaine zat al snel in de limo met haar zusje en haar vriendin, achter de kinderchampagne.
na een mooie rondrit stopten we bij het Feithuis en kregen we een brunch, die stichting kinderwens aangeboden heeft gekregen(ook namens ons danken wij het Feithuis voor dit sympathieke gebaar)
Na de brunch reden we rond in de stad en kwamen we aan bij theater Martiniplaza.
We gingen de artiesteningang binnen en kregen een meet and greet met Andre v Duin Ron Brandsteder en Anne-Marrie Jung.
Daarna kreeg Germaine een foto van Andre met handtekening en een lolly.
En hebben vervolgens de show gezien.
Toen reden we naar de wokrestaurant, toen we binnen zaten hadden ze ook de opa enn oma gebeld om te komen.
Dit was natuurlijk een hele verrassing zowel voor de kids als voor opa en oma.
Later op de avond zijn we weer thuis gebracht in de limo, ook opa en oma reden mee.
Het was een onvergetelijke dag voor iedereen en Germaine genoot met volle teugen en straalde de hele dag!
Iedereen van stichting Kinderwens heel erg bedankt, we zijn jullie erg dankbaar.
De woorden van Germaine waren dan ook dit was de mooiste dag van mijn leven.