Donderdag 3 mei werd ons gezin verrast door Stichting Kinderwens.

Om 10.00 uur kwam er een mooie grote roze limousine de straat inrijden om ons op te halen, voor 3 dagen Efteling.

Mirte kon haar ogen niet geloven zo’n grote auto en dan ook nog haar naam erop.

Ook onze andere twee meiden vonden het geweldig, onderuit gezakt hebben we ons naar Kaatsheuvel laten rijden.

Daar eenmaal aangekomen kregen we een mooie hotelkamer toegewezen met als thema Doornroosje.

Vervolgens zijn we samen met Annie, Otto en Bert naar de Efteling gelopen, en hebben we samen nog wat sprookjes bekeken….geweldig. Om 17.00 uur zijn zij weggegaan en waren we met zijn vijven over. Nog een uurtje in het park geweest en daarna heerlijk in het hotel gegeten.

Vrijdagochtend waren we er vroeg bij en hebben we ons de hele dag in de Efteling vermaakt, de meiden waren er om 18.00 uur nog niet zat van.

‘S avonds lekker bij de griek in Kaatsheuvel gegeten en daarna weer op ons sprookjesbed om ons vervolgens nog een dag in de Efteling te vermaken.

Toen we zaterdag om 17.00 uur tegen de meiden zeiden dat we richting huis gingen klonk erin trio…..ooohhhh…nu al!!

Al met al hebben wij FANTASTISCHE dagen gehad en zijn Stichting Kinderwens daar erg dankbaar voor.

Dit vergeten we nooit weer zeiden we tegen elkaar en onze middelste dochter zei steeds dit zijn de leukste dagen uit mijn leven.

Dus Stichting Kinderwens onze dank is zeer groot. DANK JULLIE WEL!!

Groetjes fam. Faber