Annemari is een meisje/vrouw van nu 22 jaar, maar toen de wens aanvraag plaats vond 20 jaar. Annemari heeft een maagverlamming waardoor ze nooit meer normaal kan eten, ze leeft daarom op een pomp met sondevoeding en een pomp met vocht. Dit alles komt door de ernstige vorm van Astma die zij heeft. Annemari haar leven bestaat uit veel ziekenhuisopnames en bezoeken. Haar grootste wens was dan ook het schrijven van een eigen boek, met alle blos die zij wekelijks schrijft, foto’s en haar bucketlist. Dit hebben wij werkelijkheid laten worden!

Op zaterdag 22 Augustus was het zover, de boekpresentatie van Annemari. Haar eigen boek in handen krijgen, signeren en erover vertellen.
Annemari: ‘lk ben zo dankbaar en blij dat ik de kans heb gekregen om het boek te mogen uitbrengen. Hier word ik sprakeloos van, en wie mij kennen weten dat ik dit niet zo snel ben. ‘Nu kan ik laten zien dat ik niet alleen maar ziek ben en niet veel kan, maar dat je ondanks alles heel wat kunt bereiken.’ Wat was het een fantastische dag! Mijn eigen echte boek in handen mogen nemen, heel vaak mogen signeren, lezing mogen geven, mooie gesprekken met mensen mogen hebben, de verkoop, de opkomst het is niet beschrijven zo heb ik genoten! Mijn wens is uitgekomen!
Kortom het was een dag met veel liefde, warmte en gezelligheid! Er is nu iets op de wereld echt door mij gemaakt.

Liefs,
De ouders van Annemari en Annemari zelf