Op zondag 16 oktober kwamen Petra en Otto namens Stichting Kinderwens onze dochter Angela verrassen, ze kreeg een foto in een lijst van Nick en Simon met de tekst: Angela je gaat naar Nick en Simon.
Angela was helemaal perplext, maar ontzettend blij.
We zouden in een auto gaan waar we met z’n allen in konden, nou inderdaad, er kwam een limo voorrijden. We zijn als vips naar het Symphonica in Rosso gebracht, dit was op zich al een hele ervaring.
Het concert van Nick en Simon in het grote stadion was GEWELDIG, Angela heeft zo’n beetje alle liedjes meegezongen, ze heeft genoten, en niet alleen zij, wij ook.
Na het concert kreeg ze van de Stichting nog een trui, sjaal, cd/dvd en telefoonhoesje van Nick en Simon.
Daarna gingen we in de limo weer richting huis. Onderweg werd er gestopt bij de Lichtmis waar we nog heerlijk hebben gegeten.
Tegen tien uur waren we weer thuis,
Stichting Kinderwens: namens ons allen HEEL HARTELIJK DANK voor deze geweldige dag.